يك تكنولوژيست آموزشي:
نظام آموزشي نبايد از شيوه 25 سال قبل در آموزش افراد استفاده كند
همايش تخصصي بررسي تحول مراكز آموزشي دنياي امروز در دانشگاه بوعلي سيناي همدان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مريم پورجمشيدي، عضو هيات علمي دانشگاه بوعلي سينا در اين مراسم با بيان اينكه ايجاد شهر الكترونيك اثربخشي خدمات رساني به مردم را بيشتر ميكند، افزود: ايجاد شهر هوشمند از مهمترين اهداف سازمان فناوري اطلاعات است كه بهره گيري از اين تكنولوژي علاوه بر كاهش هزينهها، صرفه جويي در زمان، افزايش كيفيت خدمات، كاهش ميزان آلودگي هوا و ترافيك را نيز به همراه خواهد داشت.
وي افزود: پيشرفتهايي كه در فناوري اطلاعات و ارتباطات صورت گرفته و ميگيرد به گونهايست كه مسلما در آيندهاي نزديك اكثر شهرها در دنيا الكترونيك خواهد شد.
پورجمشيدي اظهار داشت: در دنياي متحول پيش رو مقتضيات شغلي سريعا تكثير مييابد و براي موفقيت در همگامي با اين تحولات بايد به داشتن دانش گسترده، يادگيري سريع، يافتن اطلاعات مناسب و درك آنها اهميت داد.
اين تكنولوژيست آموزشي با بيان اينكه نظام آموزشي نبايد از شيوه 25 سال قبل براي آموزش افراد استفاده كند گفت: متاسفانه در زمينه آموزش تغيير چنداني در مدارس ايران صورت نگرفته است و حركت ما در همراهي با تكنولوژي بسيار كند پيش ميرود.
وي اضافه كرد: اگر روند آموزش فعلي را در مدارس ادامه دهيم فاصلهها رو به روز با تكنولوژي بيشتر ميشود و فراگيراني را وارد بازار كار خواهيم كرد كه قادر به انجام كاري نخواهند بود.
در ادامه اين مراسم دكتر سيد رسول عمادي از اعضاي هيات علمي دانشگاه بولي سينا نيز بزرگترين مشكل آموزشي مدارس استان را عدم تجديدنظر در سيستمهاي آموزشي فعلي عنوان كرد و افزود: تا زماني كه فرهنگ سكوت در مقابل اظهار نظر معلم تغيير نكند و تاكيد بر تفكر همگرا به جاي تفكر واگرا، تكيه بر محفوظات، تفكر تقليدي قالبي و عدم تجهيز منابع و امكانات براي شكوفايي استعدادها ايجاد نشود سيستم آموزشي متحول نميشود.
١٦:١٤ ٢٦/٠٢/١٣٨٥