١٨:٠١ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
شبکه تحقیقاتی علوم اعصاب در کشور راه اندازی می شود

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ایجاد شبکه تحقیقاتی علوم اعصاب در کشور خبر داد و گفت: تمامی مراکز تحقیقاتی که در زمینه علوم اعصاب فعالیت می کنند به صورت یک شبکه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی راه اندازی می شود.
دکتر "حسین ملک افضلی"  در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی مهر، افزود: یکی از سیاست های اصلی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در یک راستا قرار دادن مراکز تحقیقاتی همسو است به این ترتیب مراکزی که در یک زمینه کار می کنند به صورت شبکه ای فعالیت خود را ادامه می دهند تا از دوباره کاری جلوگیری شده و پروژه های مفیدتری طراحی شود.
وی تأکید کرد: در حال حاضر 6 شبکه تحقیقاتی با عناوین پزشکی مولکولی، بایوتکنولوژی، گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، علوم دارویی و سلول های بنیادی در کشور وجود دارد که شبکه علوم اعصاب و بهداشت روان نیز در آینده نزدیک کار خود را آغاز می کند.
معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: زمینه ایجاد شبکه تحقیقاتی در موضوعات طب سنتی، دندانپزشکی، غدد داخلی، گوارش، ریه، قلب و عروق نیز فراهم شده است.
وی یاد آور شد: شبکه های تحقیقاتی در قالب NetWorking اهداف پژوهشی را تعقیب می کنند و در واقع به جای پژوهش های پراکنده، مراکز همسو در یک جهت حرکت خواهند کرد. به عنوان نمونه در مورد سرطان های شایع دستگاه گوارش و یا درمان نارسایی کبد همه مراکز تحقیقات گوارش باید به صورت شبکه، محققان خود را از دیگر تحقیقات در این زمینه مطلع کنند تا بتوان نتیجه بهتری بدست آورد.
"ملک افضلی" خاطرنشان کرد: در حال حاضر 120 مرکز تحقیقاتی مرتبط با علوم پزشکی در کشور وجود دارد و معاونت تحقیقات زمینه را فراهم کرده تا هر یک از مراکز که دارای پتانسیل تحقیق طبق استانداردهای موجود است بدون هیچ محدودیتی فعالیت کند.
وی سیاست اصلی معاونت تحقیقات را توسعه مراکز برشمرد و گفت: مراکز تحقیقاتی کشور نقطه شروع پژوهش هستند.

١٤:٠٣ ٠٦/٠٣/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد