٢١:٥٤ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
ويزاي الكترونيكي تا پايان سال 85 راه‌اندازي مي‌شود

معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري با اشاره به تلاش سازمان متبوع خود براي برطرف ساختن موانع فرا روي ويزاي الكترونيكي، از راه اندازي E-VISA تا پايان سال 85 خبر داد.
دكتر محمد شريف ملك‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا،‌ خاطر نشان ساخت: عملي نشدن وعده‌هاي گذشته درباره‌ي راه اندازي ويزاي الكترونيكي به علت ناهماهنگي دستگاه‌هاي مختلف بوده، اما در حال حاضر با حمايت‌هاي همه جانبه سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري و ديگر دستگاه‌هاي مرتبط اجرايي تا تحقق كامل E-VISA راه چنداني نبوده است.
وي افزود: سازمان ميراث فرهنگي وگردشگري در راستاي استاندارد سازي سطح كمي ‌و كيفي خدمات و به كارگيري دانش روز IT در جذب جهانگردان، براي تحقق اهداف چشم انداز 20 ساله‌ي گردشگري در سند جامع ICT سازمان، دولت و حوزه‌هاي مربوط به تورسيم الكترونيكي را براي كاربرد ICT و تحقق توريسم الكترونيكي مكلف كرده است.
به گفته‌ي معاون امور گردشگري، با تدابير، سياست‌گذاري‌ها و تمهيداتي كه مشايي، معاون رييس جمهور به شدت پيگير آن است، هماهنگي مطلوبي ميان دستگاه‌هاي مسوول اجرايي براي راه اندازي ويزاي الكترونيكي برقرار شده و سازمان گردشگري نيز با جديت به عنوان متقاضي طرح E-VISA در صدد تحقق اين امر است، چون از نگاه كارشناسي صدور رواديد يكي از مشكلات عمده جهانگردان بوده كه با عملي شدن ويزاي الكترونيكي يك فناوري نوين و برتر در خدمت توسعه صنعت گردشگري قرار مي‌گيرد.
ملك‌زاده، همچنين با تاكيد بر اين كه E-VISA پيچيدگي‌هاي فني خاص خود را داشته و از منظر سازمان ملل نيز مي‌تواند در خدمت E-TOURISM قرار گيرد، گفت: ويزاي الكترونيكي بدون فراهم شدن نيازهاي اوليه چون سيستم‌هاي نرم‌افزار، سخت‌افزار، سرمايه‌گذاري، coding، تشريفات وزارت خارجه و سفارتخانه‌ها امكان اجرايي ندارد، اما پس از گردش كار تدوين شده و تحقق شاخص‌هاي دنياي الكترونيك چون E-Learning، E-baNking و E-shaping به زودي شاهد تحقق E-VISA در كشور خواهيم بود.
بر اساس اين خبر طرح راه اندازي ويزاي الكترونيكي از سال 1381 توسط سازمان وقت ايرانگردي وجهانگردي مطرح شد، در اين سال‌ها چندين بار نيز اعلام شد كه E-VISA با برطرف شدن موانع فرا رو گشايش خواهد يافت كه در مقام عمل چنين چيزي مصداق نيافت.
ويزاي الكترونيكي يكي از سرويس‌هاي بسيار مشهور در زمينه‌ي توسعه توريسم الكترونيكي است و كشورهايي كه براي جذب جهانگرد از اين سيستم استفاده مي‌كنند، آن را يكي از شاخص‌هاي سهم پيشرفت در it مي‌دانند، برخي كشورها ويزاي الكترونييك را در حد اطلاعات اخذ ويزا از طريق اينترنت برنامه‌ريزي كرده‌اند، برخي نيز چون روسيه، كانادا و استراليا خدمات صدور ويزا را به صورت ا لكترونيكي كامل عرضه كرده و از اين رو خدمات خود را با مدرنترين و استاندارد ترين شكل موجود به گردشگران ارايه مي‌كنند.

١٠:٣٥ ١٦/٠٣/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد