دندانپزشك:
رعايت نكردن بهداشت دندان باعث از بين رفتن ايمپلنت ميشود
رزيدنت ترميمي دانشگاه تهران گفت: يكي از علتهاي عمده و اصلي از بين رفتن دندانها و ايمپلنت عدم رعايت بهداشت دهان و دندان است.
دكتر محمد رشاد در گفتوگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، در خصوص ايمپلنت دندان گفت: ايمپلنت در واقع يك پيچهاي فلزي از جنس تيتانيوم خالصي است كه به وسيله جراحي در داخل استخوان فك قرار ميگيرد و بعد از مدتي ميتواند كاملا به استخوان دندان متصل و سفت شود و به عنوان ريشه دندان محسوب شود.
وي ادامه داد: روش ايمپلنت بر اساس روشهاي مختلف بر روي پايه سوار شده و براي بيماراني كه تمام دندانها و يا يكي از دندانهاي خود را از دست داده و از دندان مصنوعي با پلاكهاي متحرك استفاده ميكنند ميتوان از ايمپلنت استفاده كرد.
اين دندانپزشك در ادامه خاطرنشان كرد: چنانچه استخوان فك تحليل نرفته باشد روش ايمپلنت ميتواند به عنوان يك روش درماني كاملا پذيرفته شده مورد استفاده قرار گيرد.
دكتر رشاد افزود: خوشبختانه طي 20 سال اخير روش ايمپلنت بسيار متحول شده و روز به روز در حال پيشرفت است و ميزان آگاهي مردم در اين زمينه نسبت به گذشته بيشتر شده و اين سيستم بيشتر از گذشته به كار ميرود.
وي تصريح كرد: طي چند سال گذشته سعي شده كه اين روش طوري باشد كه قيمتهاي آن براي مردم مناسبتر و عموم مردم بتوانند تقريبا از اين روش استفاده كنند.
رزيدنت ترميمي دانشگاه تهران در خصوص ميزان آگاهي مردم از روش ايمپلنت به ايسنا گفت: يكي از وظايف دندانپزشكان آگاهي دادن مردم نسبت به روش ايمپلنت است و براي آشنايي بيشتر پزشكان نسبت به اين روش بايستي دورههاي آموزشي متنوعي در اين زمينه براي دندانپزشكان برگزار شود تا بتوانند به راحتي اين روش را براي مردم توجيه كنند.
وي ادامه داد: روش ايمپلنت به خاطر نياز داشتن به سيستم پيشرفته، تكنولوژي، ابزار و مواد داراي هزينه بالايي است كه در واقع تمام اين هزينهها جزو هزينههاي ارزي محسوب ميشود و باعث شده اين روش نسبت به درمانهاي ديگر داراي هزينه بالاتري باشد.
دكتر رشاد در پايان خاطرنشان كرد: شرايط بيمه و روشهاي پرداختي هزينهها در ايمپلنت بايستي به گونهاي باشد كه تمام اقشار جامعه بتوانند از اين روش براي درمان استفاده كنند.
١٢:٢٢ ١٦/٠٣/١٣٨٥