بريدن ميوهها آنتي اكسيدان آنها را از بين نميبرد
پژوهشگران ميگويند قطعه قطعه كردن و بسته بندي ميوهها تاثيري بر ويتامين سي و ساير آنتي اكسيدانهاي آنها ندارد.
به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس از دويس، محققان دانشگاه "كاليفرنيا" در اين مطالعه تحقيقاتي را بر روي آناناس، انبه ، طالبي، هندوانه، توت فرنگي و كيوي خريداري شده از مراكز عمدهفروشي انجام دادند.
اين ميوهها به آزمايشگاهي در دانشگاه كاليفرنيا واقع در دويس منتقل شدند. نيمي از هر نوع ميوه قطعه قطعه شد و نيم ديگر بطور كامل و دست نخورده باقي ماند.
سپس تمام ميوهها در شرايط يكسان به مدت ۹روز در يخچال گذاشته شدند و بعد از آن از نظر ارزش غذايي آزمايش شدند. نتيجه آزمايشها نشان داد ميزان تركيبات آنتي اكسيدان ميوههاي قطعه قطعه شده تفاوت چنداني با ميوههاي كامل نداشت.
در واقع ميزان برخي آنتي اكسيدانها در انبه و هندوانه قطعه قطعه شده در اثر قرار گرفتن در معرض نور افزايش يافته بود.
مشروح اين مطالعه را ميتوانيد در مجله "& Food Chemistry "Journal of Agriculturalبخوانيد.
١٢:٢٥ ١٦/٠٣/١٣٨٥