رييس دانشگاه صنعتي شريف خبر داد:
پذيرش دانشجوي دكتراي اقتصاد از مهر
رييس دانشگاه صنعتي شريف از پذيرش دانشجوي دكتري اقتصاد از مهر ماه، تاسيس پارك فناوري پرديس، تشكيل موسسه اقتصادي بنياد شريف و تاسيس دوره بينالمللي در جزيره كيش خبر داد.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر سعيد سهراب پور در جشن ستارگان شريف با اشاره به ايجاد دورههاي جديد دكتري، گفت: دانشگاه صنعتي شريف براي نخستين بار از مهر ماه سال جاري در دوره دكتراي اقتصاد، دانشجو ميپذيرد.
وي با بيان اينكه دانشگاه رشته نانوتكنولوژي را با حدود 15 دانشجو و دوره سياستگذاري علم و فناوري را با پذيرش پنج دانشجو داير كرده است، افزود: هر پنج دانشجوي دوره سياستگذاري علم و فناوري بورسيه دستگاههاي كشور هستند، زيرا هم اكنون در كشور در اين زمينه متخصص وجود ندارد.
به گفته دكتر سهرابپور، دانشگاه صنعتي شريف يك دوره بينالمللي در جزيره كيش به منظور رقابت با دانشگاههاي آن سوي خليج فارس براي جذب دانشجويان تاسيس كرده است كه تدريس در اين دورهها به زبان انگليسي و با اخذ شهريه است.
وي دوره هاي بينالمللي دانشگاه صنعتي شريف در كيش را شامل رشتههاي مكاترونيك، IT و عمران در مقطع كارشناسي و مكاترونيك و IT در مقطع كارشناسي ارشد بيان كرد و گفت: به محض تاسيس اين رشتهها 11 دانشجوي ايراني واجد شرايط از دانشگاههاي مختلف به دورههاي بين المللي شريف منتقل شدند و در حال حاضر نيز در دورههاي بينالمللي كيش 170 دانشجو در مقطع كارشناسي و 30 دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد مشغول به تحصيل هستند.
وي با اشاره به استقبال نخبگان شريف از رشتههاي مديريت اقتصاد و MBA ، گفت: در كشورهاي پيشرفته قوي ترين مغزها به رشتههاي مديريت و اقتصاد گرايش دارند كه در كشور ما نيز برعكس گذشته، در حال حاضر استقبال زيادي از اين گونه رشتهها ميشود.
تاسيس پارك فناوري پرديس
وي با اشاره به مراكز رشد دانشگاه، گفت: وظيفه اصلي مراكز رشد، حمايت از شركتهاي جوان و صاحب ايده فناوري است تا اين شركتها با پيشبرد اهداف خود محصول قابل فروش توليد و به مشتري ارائه كنند، اين مساله يكي از بهترين روشهاي تبديل پژوهش به فناوري است.
وي با بيان اينكه مراكز رشد در دانشگاههاي مختلف دنيا عمر 30 ساله دارد، افزود: عمر مراكز رشد در دانشگاههاي ما دو ساله است.
دكتر سهرابپور در عين حال خبر داد كه اخيرا يكي از شركتهاي شريف موفق به فروش تكنولوژي به يك شركت خارجي شده است.
رييس دانشگاه صنعتي شريف با اشاره به پاركهاي فناوري، اظهار كرد: دفتر فناوري رياست جمهوري با همكاري دانشگاه صنعتي شريف در حال ساخت پارك فناوري پرديس (بومهن) در شرق تهران است كه اين پارك تا پايان امسال به اتمام ميرسد.
وي افزود: بسياري از شركتهاي معروف كشور در حال تاسيس ساختمان در اين پارك هستند و يك ساختمان مركزي نيز براي شركتهاي تازه تاسيس وجود دارد و برخي از شركتهاي مراكز رشد شريف نيز به آنجا منتقل ميشود و وظيفه پارك سرويس دهي به آنهاست.
وي ادامه داد كه شركتهاي مراكز رشد معمولا سرويسهاي علمي خود را از دانشگاههاي همكار پارك انتخاب ميكنند كه همكار پارك فناوري پرديس، دانشگاه صنعتي شريف است.
ايجاد موسسه اقتصادي بنياد شريف
دكتر سهرابپور با اشاره به بنياد شريف، گفت: بنياد شريف يك موسسه غيرانتقاعي اقتصادي است كه وظيفهاش پذيرش كمكهاي مالي براي سرمايهگذاري و پشتيباني از اين دانشگاه است.
به گزارش ايسنا، وي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه انجمن رياضي كشور هر ساله بين دانشگاههاي كشور يك مسابقه رياضي برگزار ميكند، گفت: امسال تيم رياضي دانشگاه صنعتي شريف براي نوزدهمين بار متوالي مقام اول را كسب كرد.
وي تعداد كل دانشآموزان المپيادي را 34 نفر بيان كرد و گفت: 31 نفر از اين تعداد به دانشگاه شريف و 3 نفر ديگر به رشتههاي پزشكي رفتهاند.
رييس دانشگاه شريف در خاتمه شريف را كهكشان و دانشجويان را ستارگان آن دانست و تصريح كرد: دانشمندان اصيل كساني هستند كه دچار غرور نشوند و علم را با اخلاق توام كنند و همچنين شما دانشجويان بايد در هر كجاي دنيا براي خدمتگذاري به وطن خود تلاش كنيد.
١١:٠٥ ١٩/٠٣/١٣٨٥