٠٦:٠٤ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
مصرف قهوه به كاهش بيماري‌هاي كبدي كمك مي‌كند

پژوهشگران آمريكايي در تحقيقي به اين نتيجه رسيدند كه نوشيدن قهوه مي تواند خطر بروز بيماري‌هاي كبدي ناشي از مصرف الكل را كاهش دهد.
به گزارش روز سه شنبه شبكه خبري بي‌بي‌سي، در اين تحقيق كه ‪ ۱۲۵‬هزار و ‪ ۵۸۰‬مرد و زن بالاي ‪ ۲۰‬سال مورد بررسي قرار گرفتند نشان داده شد كه به ازاي نوشيدن هر فنجان قهوه در روز خطر بروز سيروز كبدي (تنبلي كبد ) كاهش مي‌يابد.
محققان دريافتند در افرادي كه بطور متوسط روزي يك فنجان قهوه مي‌نوشند احتمال بروز سيروزهاي كبدي ناشي از الكل ‪ ۲۰‬درصد كاهش مي‌يابد.
نتايج اين تحقيق كه در مجله اينترنال مديسين آرشيو (‪American Medical‬ ‪ (Archives of Internal Medicine‬به چاپ رسيده است، مي‌افزايد نوشيدن چاي خطر بروز بيماري‌هاي كبدي را كاهش نمي‌دهد.
به گفته محققان در سال ‪ ، ۲۰۰۱‬بيماري كبدي در ‪ ۳۳۰‬تن تشخيص داده شد كه ‪ ۱۹۹‬تن از آنان به دليل نوشيدن الكل به اين بيماري مبتلا شده بودند.
بر اساس اين تحقيق نوشيدن كمتر از يك فنجان قهوه در روز خطر بروز سيروز كبدي ناشي از نوشيدن الكل را ‪ ۳۰‬درصد، يك تا سه فنجان ‪ ۴۰‬درصد و بيش از چهار فنجان ‪ ۸۰‬درصد كاهش مي‌دهد.
اين در حالي است كه نوشيدن قهوه اندكي به كاهش ديگر سيروزها نيز كمك مي‌كند.
يافته‌هاي جديد پژوهشگران اين فرضيه را كه در قهوه ماده‌اي وجود دارد كه كبد را در برابر سيروزها بويژه سيروزهاي الكلي محافظت مي‌كند، تقويت مي كند. اين ماده هنوز ناشناخته مانده است.

١٨:١٨ ٢٣/٠٣/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد