عدم امکان عقد قرارداد آموزشی با سازمان های دولتی به صلاح نظام پژوهشی نیست
بر اساس مصوبه ای در سال جاری دانشگاه ها دیگر نمی توانند با سازمان های دولتی قراردادهای مشترک آموزشی منعقد کنند. این موضوع تبعات و مشکلاتی را برای دانشگاه های مختلف از جمله دانشگاه صنعتی شریف در برداشته از این رو باید در آئین نامه آن تغییراتی را ایجاد کرد.
دکتر "سعید سهراب پور" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی "مهر" افزود: در حال حاضر دانشگاه صنعتی شریف دوره مشترکی را با شرکت نفت منعقد کرده که بر اساس آن 80 نفر را تحت آموزش کنترل مدیریت پروژه در مقطع کارشناسی قرار داده است. در حال حاضر در شرکت نفت نیروی متخصص در این زمینه وجود ندارد و با قطع این گونه همکاری ها بسیاری از پروژه های بزرگ نیز به تعویق می افتد.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف در خصوص حجم قرارداد های آموزشی و پژوهشی دانشگاه با صنایع گفت: در سال گذشته حجم قراردادهای دانشگاه با صنایع و ارگان های خارج از دانشگاه 14 میلیارد تومان و معادل بودجه جاری دانشگاه بوده است.
وی با بیان این که بودجه سال جاری دانشگاه صنعتی شریف 24 میلیارد برآورد شده است، افزود: بودجه دانشگاه صنعتی شریف در سال جاری 24 میلیارد تومان برآورد شده است که این رقم در مقایسه با سال گذشته رشد 58 درصدی داشته است.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف اضافه کرد: با توجه به اینکه دوره های آموزشی مشترک با صنایع و دوره های مشترک آموزشی با خارج از کشور در سطح کارشناسی تعطیل شده و شهریه دوره های شبانه نیز کاهش پیدا کرده است درآمد دانشگاه در بخش آموزش کم شده و باید تلاش خود را بیشتر صرف انعقاد قرارداد در بخش پژوهش کند.
سهراب پور اظهار داشت: دانشگاه صنعتی شریف در حال حاضر با وزارت صنایع، سازمان بهینه سازی، وزارت نفت، وزارت نیرو، ارتش و سازمان مدیریت و برنامه ریزی پروژه های مشترک پژوهشی دارد.
وی با اشاره به دوره های جدید آموزشی در سال جاری ادامه داد: دانشگاه صنعتی شریف در سال جاری دکتری اقتصاد را راه اندازی و دوره سیاست گذاری علم و فناوری را با همکاری کشور انگلستان در مقطع دکتری با پذیرش 5 دانشجو و دومین دوره دکتری نانو نیز با پذیرش 15 دانشجو برگزار می کند.
١٢:٥٣ ٢٧/٠٣/١٣٨٥