دوره کارشناسی ارشد "معدن کاری نوین" در دانشگاه علم و صنعت ایجاد می شود
مدیر همکاری های بین المللی دانشگاه علم و صنعت گفت: دوره کارشناسی ارشد رشته های "معدن کاری نوین"، "مواد پیشرفته" و "روش های تولید پیشرفته" با همکاری مشترک دو دانشگاه علم و صنعت ایران و کلاوستهال آلمان ایجاد می شود.
دکتر "فرهاد گلستانی فر" - مدیرهمکاری های بین المللی دانشگاه علم و صنعت ایران در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی مهر با بیان این خبر افزود: راه اندازی این دوره های مشترک در پی انعقاد تفاهم نامه بین دو دانشگاه علم و صنعت ایران صورت گرفته است. رشته هایی که با همکاری دانشگاه آلمانی کلاوستهال ایجاد می شود در ایران برای اولین بار شکل می گیرد.
وی اضافه کرد: دانشگاه کلاوستهال صاحب فناوری و 50 اختراع در زمینه رشته هایی است که در آینده در دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری این دانشگاه آلمانی راه اندازی می شود. دانشگاه کلاوستهای تا کنون توانسته است دوره های مشترک علمی را با همکاری دانشگاه های چینی و برزیلی برگزار کند و در موضوعاتی که قصد همکاری با ایران را دارد صاحب تجربه بیشتری نسبت به سایر کشورهای اروپایی است.
دکتر "گلستانی فر" در خصوص چشم انداز آتی همکاری های دانشگاه های علم و صنعت و کلاوستهال آلمان اظهار داشت: چنانچه همکاری های 2 دانشگاه در یکسال آتی بتواند نتایج رضایت بخشی داشته باشد دوره های مشترک با دانشگاه کلاوستهال آلمان توسعه خواهد یافت.
وی در خصوص ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته های مشترک بین دانشگاه های علم و صنعت و کلاوستهال گفت: پیشنهاد اولیه مسئولین دانشگاه کلاوستهال با توجه به اینکه ساختار آموزش عالی این کشور مبتنی بر محدودیت در تعداد افراد است بر این قرار گرفته است که در هر رشته حداکثر 10 نفر در هر ترم پذیرفته شوند. با این وجود باید جزئیات بیشتر توسط شورای گسترش آموزش عالی به تصویب برسد.
مدیر دفتر همکاری های بین المللی دانشگاه علم و صنعت ایران افزود: یکی از بخش های مهم تفاهم نامه بین دو دانشگاه علم و صنعت و کلاوستهال ایجاد امکان استفاده از تجهیزات و آزمایشگاه های دانشگاه کلاوستهال برای پروژه های تحقیقاتی دانشجویان دوره دکتری مشغول به تحصیل در دانشگاه علم و صنعت ایران است.
١٢:٠٨ ٣٠/٠٣/١٣٨٥