١١:٢٠ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
نخستين دوره خبري آشنايي با مباني گردشگري در خراسان رضوي برگزار شد

محدوديت ما در صنعت گردشگري کشور زير ساخت‌هاست که باعث ايجاد مشکلات زياد براي گردشگران داخلي و خارجي جهت بازديد از اماکن تاريخي مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري خراسان رضوي در اولين جلسه آموزشي آشنايي خبرنگاران با مباني ميراث فرهنگي و گردشگري که روز گذشته در مرکز آموزش مديريت دولتي مشهد برگزار شد، با بيان اين مطلب افزود: جدا از مشکلات زيرساختي در صنعت گردشگري در حال حاضر برخي مشکلات براي گردشگران غير ايراني و غير مسلمان در کشور ما از جمله محدوديت‌هاي اخلاقي که البته اکثر گردشگران با آن سازگاري لازم را دارند، وجود دارد.
ابوالفضل مکرمي‌فر درخصوص اطلاع رساني ضعيف رسانه ها در خصوص اماکن و ابنيه تاريخي در خراسان رضوي اعلام کرد: ‌ما در اخبار اطلاع رساني‌هاي عمومي از اماکن تاريخي بيشتر از توصيفات ادبي استفاده مي‌کنيم تا توصيفات علمي و تخصصي. عموما اماکن در خبرها بايد طوري توصيف شوند که مخاطب بتواند آن محل تاريخي را در ذهن خود بازسازي نمايد.
مکرمي‌فر در مورد انعکاس اخبار ايران در سطح جهان گفت: در حال حاضر به علت تبليغات سوء کشورهاي غربي در مورد امنيت داخلي ايران اکثر گردشگران تمايلي به ورود به ايران ندارند، به عنوان مثال در سال 1384، 16 ميليون و 300 هزار نفر گردشگر از ژاپن خارج شده‌اند که از اين تعداد فقط 2 هزار و 80 نفر آن براي مسابقه فوتبال ايران و ژاپن به کشور ما وارد شده‌اند که اين امر براي ما که يکي از مهدهاي تمدن دنيا هستيم بسيار تاسف بار است.
وي در ادامه افزود: رسانه‌هاي داخلي ما که فراملي نيز کار مي‌کنند در زمينه بهينه سازي جو موجود در خارج از کشور در مورد امنيت داخلي ايران درحد توان فعاليت مي‌کنند، اما اين تلاش از نظر گردشگري و جذب توريست کافي نيست.
وي درمورد اماکن و ابنيه تاريخي خراسان اذعان داشت:‌ در حال حاضر حدود 5 هزار مورد جهت جذب توريست و گردشگر در خراسان وجود دارد که تعداد يک هزار اثر آن به ثبت ملي رسيده است. در طول سال هم بالغ بر 23 ميليون نفر فقط به مشهد سفر مي‌کند که مي‌توان گفت ‌اکثر اين مسافران جهت زيارت به حرم امام رضا (ع) مي‌آيند و به علت محدوديت اطلاعات از ديگر اماکن حداکثر تا باغ نادري و توس مي‌روند که با وجود اين تعداد بالا اثر تاريخي جاي کار زيادي دارد. همچنين 21 بافت تاريخي با تاريخچه بسيار غني در خراسان وجود دارد که مي‌توان آنها را معادل با بزرگترين بافت‌هاي تاريخي دنيا دانست.
گفتني است اولين دوره آموزشي آشنايي خبرنگاران با مباني ميراث فرهنگي و گردشگري با عنوان «آشنايي با مباني گردشگري» برگزار شد به مدت پنج روز با عناوين «الگوهاي رفتاري» ، «تشريفات گردشگري»، «آشنايي با مباني ميراث فرهنگي» ، جاذبه‌هاي گردشگري استان» و « نقش ارتباطات در توسعه جهانگردي» در مشهد ادامه خواهد داشت.

١٤:٠٩ ٣١/٠٣/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد