تدوين سند ملي آمايش سرزمين در استان سمنان آغاز شد
رييس سازمان مديريت و برنامهريزي استان سمنان از آغاز مرحله استاني تدوين سند ملي آمايش سرزمين در اين استان خبر داد.
"محسن جاويدان" روز شنبه در جلسه شوراي برنامهريزي و توسعه اين استان گفت: در اين سند وضع اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، اداري، سازماني، منابع طبيعي، و محيط زيست استان سمنان تحليل ميشود.
وي افزود: در اين سند ساختارفضايي موجود، پيوندهاي اصلي بين سكونتگاهها و ملاحظات دفاعي و امنيتي نيز تحليل و توصيف ميشود.
به گفته وي، مراحل استاني تدوين اين سند از تيرماه آغاز شده است و تا پايان مرداد سال آينده ادامه دارد.
استاندار سمنان نيز در اين جلسه نبود مشاوران متخصص آمايشي در كشور را از مشكلات تدوين كارشناسانه سند ملي آمايش سرزمين دانست و گفت: هدف نهايي از تدوين سند ملي آمايش سرزمين در استانسمنان رسيدن به سيستم جامع مديريت توسعه است.
"حميد حاجيعبدالوهاب" فراخوان مفاد اين سند و اطلاعرساني آن را به صاحبنظران ضروري خواند و افزود: كارشناسان دانشگاهي بايد راهكارهاي افزايش كارايي اين سند و بوميسازي آن را ارائه كنند.
رييس سازمان مديريت و برنامهريزي استان سمنان در اين جلسه همچنين از انجام سرشماري سراسري نفوس و مسكن در آبان ماه امسال خبر داد و تصريح كرد: ۸۶۰نفر نيروي اجرايي و كارشناسي براي اجراي اين سرشماري در استان سمنان همكاري ميكنند.
معاون توسعه مديريت و سرمايه انساني سازمان مديريت و برنامهريزي استان سمنان نيز در اين جلسه از انتخاب پنج دستگاه اجرايي اين استان به عنوان مراكز اجراي طرح "دولت كوچك، كارا و مقتدر" در اين استان خبر داد.
"غلامرضا عليتبار" گفت: از ميان ۳۵دستگاه تابع نظام بودجهريزي ، استانداري، اداره كل ميراث فرهنگي و گردشگري و سازمانهاي صنايع و معادن، جهاد كشاورزي و آموزش و پرورش براي اجراي اين طرح انتخاب شدهاند.
وي افزود: در اين طرح خدمات و فعاليتهاي هر دستگاه بررسي ميشود و موارد نقص، كاستي و تداخل وظايف آنها با قانون رفع و اصلاح ميشود.
به گفته وي، اصلاحات ساختاري اين پنج دستگاه در صورت استقرار سيستم بدون كاغذ، تعيين قيمت تمام شده خدمات، شناسايي خدمات قابل واگذاري به بخش خصوصي و استفاده از فناوريهاي نوين در انجام فعاليتها به اجرا گذاشته ميشود.
وي متذكر شد: مجري طرح دولت كوچك، كارا و مقتدر در استان سمنان جهاد دانشگاهي است.
١٣:٢٤ ٠٣/٠٤/١٣٨٥