٢٣:٥٩ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
پژوهشكده ‪ ICT‬دانشگاه صنعتي اصفهان، ‪ ۲۴‬پروژه ملي را به نتيجه رسانده‌است

رييس پژوهشكده فناوري اطلاعات و ارتباطات(‪ (ICT‬دانشگاه صنعتي اصفهان از اتمام و به نتيجه رسيدن ‪ ۲۴‬پروژه تحقيقاتي ملي در اين پژوهشكده خبر داد.
دكتر " محمد داورپناه جزي " روز پنجشنبه در گفت‌وگو با ايرنا اظهار داشت:
پژوهشكده ‪ ICT‬دانشكده صنعتي اصفهان ، در ‪ ۱۰‬سال گذشته موفق به اجرا و پياده‌سازي ‪ ۲۴‬پروژه تحقيقاتي بزرگ و با اهميت ملي شده است.
وي با اشاره به اينكه پژوهشكده ‪ ICT‬فعاليت خود را از سال ‪ ۱۳۶۴‬با حضور اساتيد دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان هسته پژوهشي آغاز كرد، گفت: در طي مراحل مختلفي در ‪ ۲۰‬سال گذشته اين هسته پژوهشي ابتدا به مركز پژوهشي موسسه برق و سپس به پژوهشكده برق و كامپيوتر تبديل شد.
وي افزود: در سال گذشته با توجه به توسعه فعاليتهاي پژوهشكده در مباحث ‪ ،ICT‬نام آن به " فناوري اطلاعات و ارتباطات " تغيير يافت.
اين استاد دانشگاه با اشاره به اينكه در زمان حاضر،‪ ۱۵۰‬پژوهشگر در قالب سه گروه پژوهشي در پژوهشكده ‪ ICT‬صنعتي اصفهان مشغول فعاليتند، بيان داشت:
موضوع پروژه‌هاي اجرا شده‌و در دست اجرا بيشتر مسايل هوا و فضا، هواپيمايي، مجتمع‌هاي بزرگ صنعتي مانند ذوب آهن و فولاد و امور دفاعي مي‌باشد.

داورپناه، سه گروه پژوهشي فعال در اين پژوهشكده را گروههاي"انفورماتيك" ، " ارتباطات " و " نيرو " عنوان كرد و افزود: زمينه فعاليت اين گروهها شامل سخت‌افزار، نرم‌افزار، پردازش، الكترونيك، مخابرات، فركانس بالا و الكترونيك قدرت است.
وي ادامه داد: همچنين سه هسته پژوهشي تحت عناوين " تكنولوژي پيشرفته رادار"، " سيستمها و شبكه‌هاي اطلاعاتي " و " الكترونيك پيشرفته خودرو و حمل و نقل" به‌عنوان بازوهاي علمي گروههاي پژوهشي در حال فعاليتند.
وي با يادآوري اين نكته كه هم اكنون ‪ ۲۲‬پروژه در دست اجرا در پژوهشكده ‪ ICT‬پيگيري مي‌شود، اظهار داشت: اين مجتمع تنها پژوهشكده در سطح خاورميانه است كه از سايت عملياتي رادار دانشگاهي برخوردار است.
داورپناه،برخي از اهداف و سياستهاي پژوهشكده ‪ ICT‬دانشگاه صنعتي اصفهان را تحقيقات كاربردي در جهت رفع نيازهاي استراتژيك كشور، رفع وابستگي به خارج و ترويج فرهنگ فعاليت گروهي تحقيقاتي، عنوان كرد.
رييس پژوهشكده ‪ ICT‬دانشگاه صنعتي اصفهان تاكيدكرد: اين پژوهشكده بالاترين رتبه عملكرد پژوهشي از طرف وزارت علوم، تحقيقات و فناوري را كسب كرده است.
وي درباره امر پژوهش در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات گفت: ما نيروي انساني فراواني در اين حوزه داريم و بايد با توجه، رسيدگي و سرمايه‌گذاري بيشتر، زمينه مهاجرت آنها به خارج از كشور را از بين ببريم.

١٣:٣٤ ٠١/١٠/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد