پژوهشكده ICTدانشگاه صنعتي اصفهان، ۲۴پروژه ملي را به نتيجه رساندهاست
رييس پژوهشكده فناوري اطلاعات و ارتباطات( (ICTدانشگاه صنعتي اصفهان از اتمام و به نتيجه رسيدن ۲۴پروژه تحقيقاتي ملي در اين پژوهشكده خبر داد.
دكتر " محمد داورپناه جزي " روز پنجشنبه در گفتوگو با ايرنا اظهار داشت:
پژوهشكده ICTدانشكده صنعتي اصفهان ، در ۱۰سال گذشته موفق به اجرا و پيادهسازي ۲۴پروژه تحقيقاتي بزرگ و با اهميت ملي شده است.
وي با اشاره به اينكه پژوهشكده ICTفعاليت خود را از سال ۱۳۶۴با حضور اساتيد دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان هسته پژوهشي آغاز كرد، گفت: در طي مراحل مختلفي در ۲۰سال گذشته اين هسته پژوهشي ابتدا به مركز پژوهشي موسسه برق و سپس به پژوهشكده برق و كامپيوتر تبديل شد.
وي افزود: در سال گذشته با توجه به توسعه فعاليتهاي پژوهشكده در مباحث ،ICTنام آن به " فناوري اطلاعات و ارتباطات " تغيير يافت.
اين استاد دانشگاه با اشاره به اينكه در زمان حاضر، ۱۵۰پژوهشگر در قالب سه گروه پژوهشي در پژوهشكده ICTصنعتي اصفهان مشغول فعاليتند، بيان داشت:
موضوع پروژههاي اجرا شدهو در دست اجرا بيشتر مسايل هوا و فضا، هواپيمايي، مجتمعهاي بزرگ صنعتي مانند ذوب آهن و فولاد و امور دفاعي ميباشد.
داورپناه، سه گروه پژوهشي فعال در اين پژوهشكده را گروههاي"انفورماتيك" ، " ارتباطات " و " نيرو " عنوان كرد و افزود: زمينه فعاليت اين گروهها شامل سختافزار، نرمافزار، پردازش، الكترونيك، مخابرات، فركانس بالا و الكترونيك قدرت است.
وي ادامه داد: همچنين سه هسته پژوهشي تحت عناوين " تكنولوژي پيشرفته رادار"، " سيستمها و شبكههاي اطلاعاتي " و " الكترونيك پيشرفته خودرو و حمل و نقل" بهعنوان بازوهاي علمي گروههاي پژوهشي در حال فعاليتند.
وي با يادآوري اين نكته كه هم اكنون ۲۲پروژه در دست اجرا در پژوهشكده ICTپيگيري ميشود، اظهار داشت: اين مجتمع تنها پژوهشكده در سطح خاورميانه است كه از سايت عملياتي رادار دانشگاهي برخوردار است.
داورپناه،برخي از اهداف و سياستهاي پژوهشكده ICTدانشگاه صنعتي اصفهان را تحقيقات كاربردي در جهت رفع نيازهاي استراتژيك كشور، رفع وابستگي به خارج و ترويج فرهنگ فعاليت گروهي تحقيقاتي، عنوان كرد.
رييس پژوهشكده ICTدانشگاه صنعتي اصفهان تاكيدكرد: اين پژوهشكده بالاترين رتبه عملكرد پژوهشي از طرف وزارت علوم، تحقيقات و فناوري را كسب كرده است.
وي درباره امر پژوهش در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات گفت: ما نيروي انساني فراواني در اين حوزه داريم و بايد با توجه، رسيدگي و سرمايهگذاري بيشتر، زمينه مهاجرت آنها به خارج از كشور را از بين ببريم.
١٣:٣٤ ٠١/١٠/١٣٨٤