١٢:٠٣ ٠١/٠٩/١٤٠٣
همايش ها و جشنواره ها
جشنواره‌ي فيلم‌هاي جيبي با موضوع ميراث فرهنگي و گردشگري برگزار مي شود
نخستین جشنواره‌ي فیلم‌های جیبی دانشجویان سراسر کشور با موضوع میراث فرهنگی و گردشگری ایران برگزار می‌شود.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نخستین جشنواره‌ي فیلم‌های جیبی دانشجویان با موضوع میراث فرهنگی و گردشگری ایران توسط مرکز گردشگری علمی ـ فرهنگی دانشجویان وابسته به جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

دکتر عباس نامجو ـ سرپرست مرکز گردشگری علمی ـ فرهنگی دانشجویان ایران ـ در این‌باره گفت: ايده‌ي جشنواره‌ي فيلم­‌هاي جيبي دانشجويان كشور با موضوع ميراث فرهنگي و گردشگري به‌دنبال برگزاري سالانه‌ي هفت دوره طرح ملي «ايران مرز پرگهر» (بازديد دانشگاهيان از ميراث فرهنگي و پروژه­‌هاي ملي)، دو دوره جشنواره‌ي عكس دانشجويي جاذبه­‌هاي گردشگري ايران و طرح­‌هاي متعدد گردشگري دانشجويي مانند كويرنوردي دانشجويان ايران، تورهاي ويژه و ... ايجاد شده است.

او با ارائه‌ي توضیح‌هاي درباره‌ي فیلم‌های جیبی، يادآوري كرد: فيلم­‌هاي جيبي در دهه­‌هاي اخير، نخست در فرانسه و پس در ديگر نقاط دنيا رواج پيدا كردند و در سال 2008 «بنويت لابروت» كتابي به نام «با تلفن همراه خود فيلم بسازيد» در اين‌باره منتشر كرد.

وي بيان كرد: دوربين­‌هاي زيادي كه به واسطه‌ي تلفن همراه بي­‌شمار به حيات اجتماعي و فرهنگي ايرانيان راه يافته­‌اند، یکی از تغییرات بنیادین تکنولوژی نوین در ارتباط فرد با جهان اطرافش هستند. اين دوربين­‌ها مي­‌توانند دريچه‌اي مستقيم و بي‌پيرايه براي نمايش كجايي و چگونگي عرصه‌هاي طبيعي و فرهنگي ايران باشند.

دبیر اين جشنواره ادامه داد: دانشجویان می‌توانند با به تصوير كشيدن مناظر كم­تر شناخته‌شده‌ي طبيعي و تاريخي، رويدادهاي بي‌بديل، روابط انسان ايراني و طبيعت و فرهنگ ايران و نیز رويدادهاي متناسب با ميراث فرهنگي و گردشگري ولو كوچك و شايد به ظاهر بي­‌اهميت، نمايش كمك يا آسيب مردم اطراف به گردشگري و ميراث فرهنگي، انعكاس رويدادهاي گردشگري در يك بوم‌زيست و ... منطقه‌ي مورد نظر خود را معرفی کنند.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را دقيق كردن نگاه دانشجويان به مواريث فرهنگي و جاذبه­‌هاي گردشگري اطراف، با استفاده از دوربين فيلم‌برداري همراه (مانند دوربين موبايل، دوربين غير­حرفه‌يي و ...)، فرهنگ­‌سازي زمينه­‌هاي كاركردهاي فرهنگي فيلم تلفن همراه در كشور و استفاده مناسب از آن، بسط و گسترش آموزش‌هاي شهروندي براي حفظ ميراث­ فرهنگي و توسعه‌ي گردشگري، افزايش بروز توانايي­‌هاي هنري و روحيه‌ي انتقادي دانشجويان كشور در مواجهه با ميراث­ فرهنگي و گردشگري كشور و فراهم كردن زمينه‌هاي ايده‌پردازي فرهنگي دانشجويان كشور دانست.

دانشجويان علاقه­‌مند مي­‌توانند فيلم­‌هاي جيبي (همراه) داستاني، مستند، تجربي و كليپ خود را در دو بخش اصلي ميراث­ فرهنگي و گردشگري ايران به دبيرخانه‌ي جشنواره بفرستند. كافي است دانشجويان در مواجهه با مقوله‌ي مورد نظر، تلفن يا دوربين خود را آماده‌ي بيان واقعيات كنند. اين فيلم‌ها حتا مي­‌تواند كمتر از دو دقيقه باشند.ح/الف

دانشجویان براي شرکت در جشنواره و دریافت فرم ثبت نام مي‌توانند به سایت www.istta.ir مراجعه کنند یا با شماره تلفن‌های 66491222 و 66491136 تماس بگيرند. ح/الف
١١:٣٤ ٠٢/٠٣/١٣٩١
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد