زمين شناسي كواترنري كاربردي
مؤلف: جان.ا. كات
مترجمان: دكتر سيد محمود فاطمي عقدا،
دكتر پيمان رضايي، مهندس محمد نوري زاده، مهندس عادل نجفزاده
ناشر: سازمان انتشارات جهاددانشگاهي
چاپ: اول 1385
«زمين شناسي» يكي از شاخههاي علوم پايه است كه با بسياري از علوم ديگر ارتباط تنگاتنگ
داشته و كاربردهاي فراواني دارد شناخت بسياري از فرآيندهاي زمينشناسي كه باعث شكلگيري وضعيت كنوني اين سياره شدهاند، در استفاده بهتر و مطلوبتر از زمين مؤثر است.
از آنجا كه بسياري از منابع سطحي و زير سطحي در دوره كواترنري واقع شدهاند، شناخت قابليتها و ويژگيهاي مكانيكي زمين براساس منشاء و نحوه تشكيل رسوبات اهميت فراوان دارد.
اين كتاب به شكلي طراحي و تأليف شده است كه نيازهاي اساسي كارشناسان زمينشناسي، مهندسين و متخصصين مرتبط با زمينشناسي را تأمين ميكند. كتاب ياد شده، شامل هفت فصل با عناوين: ويژگيهاي دوره كواترنري، فرآيندهاي رسوب گذاري و فرسايش در كواترنري، تشكيل خاك در كواترنري، اصول و روشهاي چينه نگاري كواترنري، سنيابي رويدادهاي كواترنري، نقشههاي عوارض كواترنري، اهميت اقتصادي مطالعات كواترنري، به همراه تصوير و جدول طراحي شده است و در پايان كتاب، لغات اختصاصي به همراه ترجمه آن آورده شده است.
گفتني است اين كتاب، در همايش سالانه انجمن زمين شناسي ايران، به عنوان كتاب برگزيده، معرفي شده است. اين كتاب به سفارش جهاددانشگاهي واحد هرمزگان، در 465 صفحه چاپ و به قيمت 000/56 ريال در اختيار علاقمندان قرار گرفته است.ح/الف
١٠:٥٨ ٢٩/١١/١٣٨٥