١٣:٣٠ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
آموزشي
از سوی جهادانشگاهی واحد مشهد؛
كارگاه آموزشي" پرورش و اصلاح قارچ خوراكي تكمه‌اي"برگزار می شود

پنجمين كارگاه آموزشي" پرورش و اصلاح قارچ خوراكي تكمه‌اي"6 تا 9 خرداد ماه به همت جهاددانشگاهی واحد مشهد برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی جهادانشگاهی واحد مشهد مهندس حميدرضا گردان، مسوول برگزاری  اين كارگاه با اعلام مطلب فوق افزود: با تلاش‌هايي كه طي دو دهه گذشته در ارتباط با گسترش فناوري توليد و پرورش قارچ‌هاي خوراكي صورت پذيرفته خوشبختانه شاهد دستاوردهاي مهمی  در زمينة صنعت تولید قارچ بوده‌ايم.
وي با اشاره به  ویژگی های قارچ تكمه‌اي سفيد اظهار داشت : اين گونه از قارچ‌ها همچنان رتبة اول را در ميان ساير قارچ‌هاي خوراكي از نظر ميزان توليد، فروش، تحقيقات و اشتغال‌زايي به خود اختصاص داده‌ اند و در كشور ما نيز 85% از كل توليد قارچ‌هاي خوراكي از نوع تكمه‌اي سفيد مي‌باشد.
گردان با اشاره به اینکه در حال حاضر قارچ‌هاي خوراكي غذاي تندرستي نامیده میشوند، افزود: ارزش پروتئيني قارچ‌ها هم‌ رديف حبوبات و بالاتر از سبزيجات بوده و ارزش مواد معدني موجود در آنها نیز بيشتر از گوشت و دوبرابر سبزيجات است.
عضو گروه پژوهشي زيست فناوري قارچ‌هاي صنعتي جهاددانشگاهي واحد مشهد تأكيد كرد: در پنجمين كارگاه آموزشي قارچ‌هاي خوراكي آخرين پيشرفت‌هاي مربوط به اين صنعت در حوزة پرورش و اصلاح، به‌وسيلة اساتيد مجرب به شركت‌كنندگان ارایه خواهد شد.
گفتنی است،علاقه‌مندان مي‌توانند به‌منظورکسب اطلاعات بیشتر و نحوة ثبت‌نام و شركت در اين كارگاه با شماره تلفن 8788509 – 0511 تماس حاصل نمايند.ح/الف


 

١٤:٢٤ ٢٢/٠١/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد