از سوی جهادانشگاهی واحد مشهد؛
كارگاه آموزشي" پرورش و اصلاح قارچ خوراكي تكمهاي"برگزار می شود
پنجمين كارگاه آموزشي" پرورش و اصلاح قارچ خوراكي تكمهاي"6 تا 9 خرداد ماه به همت جهاددانشگاهی واحد مشهد برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی جهادانشگاهی واحد مشهد مهندس حميدرضا گردان، مسوول برگزاری اين كارگاه با اعلام مطلب فوق افزود: با تلاشهايي كه طي دو دهه گذشته در ارتباط با گسترش فناوري توليد و پرورش قارچهاي خوراكي صورت پذيرفته خوشبختانه شاهد دستاوردهاي مهمی در زمينة صنعت تولید قارچ بودهايم.
وي با اشاره به ویژگی های قارچ تكمهاي سفيد اظهار داشت : اين گونه از قارچها همچنان رتبة اول را در ميان ساير قارچهاي خوراكي از نظر ميزان توليد، فروش، تحقيقات و اشتغالزايي به خود اختصاص داده اند و در كشور ما نيز 85% از كل توليد قارچهاي خوراكي از نوع تكمهاي سفيد ميباشد.
گردان با اشاره به اینکه در حال حاضر قارچهاي خوراكي غذاي تندرستي نامیده میشوند، افزود: ارزش پروتئيني قارچها هم رديف حبوبات و بالاتر از سبزيجات بوده و ارزش مواد معدني موجود در آنها نیز بيشتر از گوشت و دوبرابر سبزيجات است.
عضو گروه پژوهشي زيست فناوري قارچهاي صنعتي جهاددانشگاهي واحد مشهد تأكيد كرد: در پنجمين كارگاه آموزشي قارچهاي خوراكي آخرين پيشرفتهاي مربوط به اين صنعت در حوزة پرورش و اصلاح، بهوسيلة اساتيد مجرب به شركتكنندگان ارایه خواهد شد.
گفتنی است،علاقهمندان ميتوانند بهمنظورکسب اطلاعات بیشتر و نحوة ثبتنام و شركت در اين كارگاه با شماره تلفن 8788509 – 0511 تماس حاصل نمايند.ح/الف
١٤:٢٤ ٢٢/٠١/١٣٨٥