عضو گروه پژوهشي فرآوري موادغذايي جهاددانشگاهي واحد مشهد:
فرآيندهاي نوين براي طراحي و پردازش محصولات جديد را دنبال مي كنيم
عضو گروه پژوهشي فرآوري موادغذايي جهاددانشگاهي واحد مشهد گفت:هدف گروه، بهبود عملکرد توليد، افزايش بازده و در نهايت کاهش هزينه مصرفي است.
به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد مشهد،الناز ميلاني با بيان اين مطلب گفت:گروه پژوهشي فرآوري موادغذايي جهاددانشگاهي مشهد با هدف استفاده از فرآيندهاي نوين براي طراحي و پردازش محصولات جديد در جستجوی ایدهها و استفاده از فرآيندهايي است که ضمن حذف اثرات جانبي، منجر به توليد محصولات پايدار با افزايش زمان ماندگاري بالا شود.
عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی واحد مشهد، ضمن تاكيد بر اینکه ايدهها بايد کارایی داشته و معضل يا مشکلي را حل کند، افزود: هدف گروه مذكور، بهبود عملکرد توليد، افزايش بازده و در نهايت کاهش هزينه مصرفي است.
وی استفاده از شوراي علمي پژوهشکده را نقطه قوت آن عنوان کرد و گفت:از نقاط قوت موجود در کار، که ميتوان به طور مستمر آن را افزايش داد شوراي علمي پژوهشکده است؛ اعضاء شورا از اساتيد دانشگاه هستند که به موازات همکاري آنها از راهنماييهاي علمي و معرفي شاگردان به عنوان همکار طرحهاي پژوهشي بهره میگيريم. همچنین مکان جغرافیایی پژوهشکده که در داخل دانشگاه و نزديک به کلاسها و دسترسي آسان به آزمايشگاه از دیگز مزیتها است.
میلانی همچنین يکي از دغدغههاي پژوهشگران را در شرايط کنوني, پيچيدگيهاي سيستمهاي اداري عنوان کرد و گفت: فاصله طولانيمدت تصويب طرح ها از جمله طرحهاي فلگشيپ خيلي از اوقات باعث کندي کار ميشود، چراکه وقتي پژوهشگر پيوسته پيگيري کند از التهاب و حلاوت انجام تحقیق ميافتد.ح/الف
١١:٥٨ ١٢/٠٦/١٣٨٧