٠٥:٠٥ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
اشتغال
مراسم اختتاميه دوره هاي آموزشي بنگاههاي اقتصادي زود بازده و کارآفرين خوي برگزار شد

مراسم اختتاميه دوره هاي آموزشي بنگاههاي اقتصادي زود بازده و کارآفرين شهرستان خوي از سوي جهاد دانشگاهي در سالن ارشاد اين شهرستان  برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد آذربايجان غربي در اين مراسم صحرايي سرپرست مرکز آموزش جهاد دانشگاهي در خوي گفت:بر اساس قرار دادي مبني بر آموزش متقاضيان تسهيلات بنگاههاي اقتصادي كوچك و زودبازده  استان ،با همکاري معاونت فرهنگياين واحد اين مرکز آموزشي  6دوره با حضور  150 نفر از متقاضيان منطقه  به مدت 72 ساعت برگزار شد.
وي  "مباني كارآفريني »، « روش تهيه و تدوين طرح كسب و كار » ، « مراحل تاسيس و راه اندازي كسب و كار » ، ، « روشهاي تامين منابع براي كسب و كار » ، « بهره برداري و مديريت محصول يا خدمات » ، « مديريت مالي در بنگاههاي اقتصادي كوچك » ، « بازاريابي و فروش كالاها و خدمات » را از سرفصلهاي اين دوره ها اعلام كرد و افزود: کارشناسان مختلف ادارات و بانکها بصورت کاربردي و عملي به دانشجويان توضيحات و  پاسخهاي لازم را ارايه دادند.
وي با تشريح مفاهيم عمومي کارآفريني خاطر نشان ساخت: آموزش قبل از اشتغال مهم ترين ابزار براي بهبود تحرک نيروي کار، انطباق پذيري جويندگان کار با محيط و افزايش بهره وري آنان است که در نهايت موجب توان رقابتي و حتي رفع برخي از نابساماني هاي بازار کار وجامعه  مي شود.
در اين جلسه مهندس شيرازي رييس اداره تعاون شهرستان خوي نقش شرکتهاي تعاوني را در خصوص اشتغال مهم ارزيابي کرده و گفت:با افزايش روحيه  تعاون مي توان به اشتغال پايدار دست يافت.
مهندس ايرجي معاون اداره کار و دبير کارگروه اشتغال خوي نيز با تقدير از برگزاري اين دوره ها درشهرستان گفت :کارآفريني يکي از مولفه هاي مهم توسعه جوامع محسوب مي شوند و بايد سرمايه گذاري اساسي در اين حوزه صورت پذيرد.
علي زبردست محقق واستاد دانشگاه نيز در اين همايش آشناسازي دانشجويان با تئوري هاي اقتصادي کارآفريني ، ايجاد گسترش رشته ها ، دوره ها و واحدهاي درسي و مراکز کارآفريني در دانشگاهها و پشتيباني دولت از موسسات آموزش عالي کارآفريني را از راهکارهاي مهمي که به توسعه کارآفريني در کشور مي انجامد عنوان کرد.
وي ادامه داد: اين مهم مي تواند قدمي در جهت تغيير جهت گيري دانشگاهها به سوي عملي کردن علم و نتايج تحقيقات باشد . 
وي ادامه داد:براي توسعه اشتغال تأمين تسهيلات مالي تنها يکي از عوامل مهم بوده و بستر سازي و فرهنگ سازي کارآفريني از ديگر عوامل مهم اين مولفه ها است 
زبردست خاطرنشان ساخت:در فضاي کنوني كه استفاده از فناوري جديد و ترويج آن ،بين المللي شدن بازارها ،رقابت شديد بين المللي و تعديل ساختار از مشخصه هاي آن است ،در اختيار داشتن نيروي کار برخوردار از مهارت بالا و آموزش ديده ، هم براي کشورها و هم براي موسسات اقتصادي يک امتياز اساسي به حساب مي آيد.
وي افزود: آموزش قبل از اشتغال و تداوم و پي گيري آن در طول زندگي کاري براي افزايش بهره وري نيروي کاري و انعطاف پذيري بازار کار ، اجتناب ناپذير است.
وي يادآور شد:ازاين رو ، انتظارمي رود از طريق آموزش عمومي و آموزش قبل از اشتغال بتوان دانش هاي عمومي و مهارت هاي ضروري را قابل انتقال ساخت و آموزش حرفه اي را تخصصي تر کرد .
مسوول دفتر اشتغال و کار آفريني جهاددانشگاهي واحد آذربايجانغربي نيز با بيان اينکه کارآفريني به عنوان يک عامل دگرگوني هاي اجتماعي و بهره گيري موثرتر از نيروي انساني و منابع طبيعي به شمار مي رود،گفت : از طرف ديگر کارآفرين و حمايت از کارآفرينان مبحثي است که در ارتباط تنگاتنگ با بنگاههاي کوچک و متوسط مطرح مي شودوارتباط کارآفريني با بنگاههاي کوچک و متوسط مسائل ديگري مانند توسعه و اشتغال زايي را تحت الشعاع قرار مي دهد .
 وي ادامه داد:بنگاههاي کوچک و متوسط اقتصادي زود بازده در سلامت اقتصادي هر کشوري نقش حياتي ايفا کرده و حمايت از آنها از اهميت بنيادي بر خوردار است.ح/الف

١٣:٤٦ ١٨/٠٢/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد