١٥:١٥ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
اشتغال
دومين جشنواره كسب و كار و كارآفريني شهركرد برگزار شد


دومين جشنواره کسب و کارو کارآفريني جهاد دانشگاهي استان چهار محال و بختياري در تاريخ 18 ارديبهشت 1390 با حضور  عنابستاني استاندار چهار محال و بختياري، دكتر سپهري معاون وزير کار و رئيس موسسه کار و تامين اجتماعي، علي احمدي معاون جهاد دانشگاهي و رئيس سازمان همياري اشتغال جهاد دانشگاهي، سلطاني مدير کل اداره کار استان و جمعي از مسئولين استاني و بيش از 700 نفر از دانش آموختگان دوره هاي کسب و کار و کار آفريني جهاد دانشگاهي واحد اچهارمحال و بختياري  در محل سالن غدير شهرکرد برگزار شد.


 به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد  چهارمحال و بختياري، معاون وزير کار  گفت: توانايي محلي انديشي و حل مسئله بايد در جوانان تقويت شود وبا بيان اينکه آموزش ها متناسب با نياز بازار کار نيست تصريح کرد: افزايش توانمندي، ريسک پذيري، تقويت هوش هيجاني و قدرت تعاملات اجتماعي فارغ التحصيلان، استفاده از فرصت ها و پتانسيل هاي استان، تحول گرايي و کارآفرين شدن مديران سازمان‌ها، جهت تسهيل کارآفريني بايد مورد توجه قرار گيرد.
سپهري در دومين جشنواره کسب و کار و کارآفريني جهاددانشگاهي استان افزود: سطوح قيمت ها، درآمد و بيکاري سه دغدغه اصلي همه دولت ها با هر نوع اقتصاد و حاکميت است.
وي نرخ بيکاري استان را 5/14 درصد دانست و تصريح کرد: امروزه حل بيکاري به دليل تغيير مشاغل و چندين برابر شدن فارغ التحصيلان دانشگاهي بسيار متفاوت است ولي با توجه به پتانسيل هاي مناسب استان مي توان نرخ بيکاري استان را تا 10 درصد کاهش و به اشتغال کامل رساند.
دکتر سپهري با بيان اينکه انقباض عرضه، انبساط تقاضا و انعطاف محيط کار بهترين راهکار براي ايجاد اشتغال است اظهار داشت: چنانچه نرخ زاد و ولد زياد شود نيروي کار نيز افزايش پيدا مي کند که بايد با استفاده از سياست هاي تاخيري و کنترل عرضه نيروي کار، بازار را با نيروي عرضه شده در بازارهماهنگ کرد.
وي با اشاره به اهميت کارآفريني و ايجاد تقاضا براي بيکاران خاطرنشان کرد: هر اندازه موانع ايجاد اشتغال کمتر شوند، تقاضا براي اشتغال افزايش خواهد يافت.
دکتر سپهري تعيين چشم انداز استان براي حرکت در مسير اشتغال زايي را بسيار مهم دانست و افزود: حجم اقتصاد استان کوچک است بنابراين با توجه به پتانسيل ها و مسير حرکت اشتغال استان بايد حجم توسعه را افزايش داد.
وي با بيان اينکه آموزش ها متناسب با نياز بازار کار نيست تصريح کرد: افزايش توانمندي، ريسک پذيري، تقويت هوش هيجاني و قدرت تعاملات اجتماعي فارغ‌التحصيلان، استفاده از فرصت ها و پتانسيل هاي استان، تحول گرايي و کارآفرين شدن مديران سازمان ها، جهت تسهيل کارآفريني بايد مورد توجه قرار گيرد.
معاون وزير کار و رييس موسسه کار و تامين اجتماعي، کارآفريني را امري اجتماعي دانست و اظهار داشت: رسانه ها و مطبوعات نقش موثري در اصلاح فرهنگ کار و فرهنگ سازي تبديل کار سنتي به کار متناسب با نيازهاي جامعه امروز دارند.
دکتر سپهري با بيان اينکه کارآفريني چيزي جز مديريت فرصت ها نيست خاطر نشان کرد: با توجه به وجود پتانسيل هاي مناسبي در استان نظير گردشگري و آب مي توان با تشکيل بانک اطلاعات دانش‌آموختگان بومي استان براساس رشته ها و ارائه طرح ها توسط آنان به توسعه استان کمک کرد.
وي با اشاره به نقش جهاددانشگاهي در آموزش کارآفرينان افزود: جهاددانشگاهي با داشتن نقش تسهيل گر در زمينه آموزش و پژوهش نه تنها مي تواند زمينه ارتباط کارآفرينان با ساير دستگاه ها را فراهم کند بلکه توانايي شناسايي خلاها و ارائه طرح براي پر کردن خلاها را نيز دارد.
 سپهري به اهميت ايجاد پنجره اي واحد در زمينه خدمات رساني به کارآفرين براي قرار نگرفتن کارآفرين در قفس بروکراسي تصريح کرد: امروز در کارآفريني نياز به تفکر بازاريابي جهت انجام گرفتن سرمايه گذاري در استان است چراکه توجه به بازار کار موجب به نتيجه رسيدن توليد مي شود.
وي ادامه داد: توجه به نياز و ذوق مشتري در توليد محصول، قيمت مناسب و مکان عرضه مهم ترين اصولي هستند که در توليد بايد مورد توجه قرار گيرند.
دکتر سپهري مشکل کنوني استان را مشکل مهارت هاي نرم دانست و تصريح کرد: دانش آموختگان بايد براي موفقيت، مهارت هاي چند منظوره داشته باشند و با گسترش مهارت هاي نرم در بازار کار با موفقيت وارد شوند.
به گفته وي، ايجاد تشکل براي ساماندهي ايده جوانان توسط اداره کار و امور اجتماعي استان، تدوين کتاب سرمايه گذاري استان و معرفي پتانسيل ها و تسهيلات استان در حوزه سرمايه گذاري، توسعه آموزش کسب و کار، برگزاري دوره هاي تربيت مربي و دوره هاي کارآفريني تخصصي، آگاه سازي جوانان و خانواده ها و تشويق خلاقيت و انگيزه جوانان مهم ترين اقداماتي است که بايد براي رشد کارافريني و توسعه استان انجام گيرد .
در پايان اينمراسم ، از 10 كارآفرين برتر و 10 مدرس برتر حوزه كارآفريني با اهداء لوح و تنديس تجليل شد.الف/ر


٠٨:٢٦ ٢٥/٠٢/١٣٩٠
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد