ایران طی 15 سال آینده رتبه اول بیماریهای گوارشی را کسب می کند
دبیر علمی جشنواره " انسان ، غذا و سلامتی" گفت: بدلیل افزایش استفاده ایرانیان از غذاهای آماده و همچنین عدم استفاده از غذاهای بومی و اصیل پیش بینی می شود ظرف مدت 15 سال آینده ایران در میان کشورهای دیگر مقام اول را در بیماریهای گوارشی کسب کند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر ، مهدی مسکنی - دبیر علمی جشنواره "انسان ، غذا و سلامتی" - امروز در نشستی در جمع خبرنگاران افزود: جشنواره صنایع غذایی از امروز تا 25 شهریور ماه به مدت 3 روز در مجموعه فرهنگی سعد آباد و با مشارکت شرکت شیلات ، شرکت ایده پردازان و 20 شرکت صنایع غذایی برگزار می شود .
وی خاطر نشان کرد : درمراسم افتتاحیه این جشنواره 50 نوع غذا از آبزیان طبخ می شود و همچنین طبخ 40 نوع غذا ازماهی و میگودر کارگاهها آموزش داده می شود و در روز پنجشنبه 24 شهریور ماه نیز سفره غذاهای سالم نیز در این جشنواره برگزار می شود .
دبیر علمی جشنواره " انسان ، غذا و سلامتی " در مورد استفاده نادرست از مواد غذایی تاکید کرد : فرهنگ استفاده از غذاهای بومی و اصیل ایرانیان طی 15 سال گذشته تغییر کرده و این درحالی است که تغییرفرهنگ غذایی در کشورهای اروپایی 150 سال به طول می انجامد .
مسکنی گفت : فرهنگ سازی برای استفاده از صنایع غذایی سالم از جمله اهداف برگزاری جشنواره صنایع غذایی است.
احمد حسنی مدیرکل شیلات استان تهران نیز در این نشست گفت : تولید آبزیان در سال 85 ، 2200 تن در استان تهران بوده است و60 کلاس آموزشی نیز برگزار شده است.وی افزود: در استان تهران 10 کارخانه تن ماهی سازی فعال است که 65 میلیون قوطی کنسرو ماهی در سال تولید می کنند .
١٣:٥٧ ٢٢/٠٦/١٣٨٥