٠٤:٢١ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
ایران طی 15 سال آینده رتبه اول بیماریهای گوارشی را کسب می کند

دبیر علمی جشنواره " انسان ، غذا و سلامتی" گفت: بدلیل افزایش استفاده ایرانیان از غذاهای آماده و همچنین عدم استفاده از غذاهای بومی و اصیل پیش بینی می شود ظرف مدت 15 سال آینده ایران در میان کشورهای دیگر مقام اول را در بیماریهای گوارشی کسب کند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مهر ، مهدی مسکنی - دبیر علمی جشنواره  "انسان ، غذا و سلامتی"  - امروز در نشستی در جمع خبرنگاران افزود: جشنواره صنایع غذایی از امروز تا 25 شهریور ماه به مدت 3 روز در مجموعه فرهنگی سعد آباد و با مشارکت شرکت شیلات ، شرکت ایده پردازان و 20 شرکت صنایع غذایی برگزار می شود .
وی خاطر نشان کرد : درمراسم افتتاحیه این جشنواره 50 نوع غذا از آبزیان طبخ می شود و همچنین طبخ 40 نوع غذا ازماهی و میگودر کارگاهها آموزش داده می شود و در روز پنجشنبه 24 شهریور ماه نیز سفره غذاهای سالم  نیز در این جشنواره  برگزار می شود .
دبیر علمی جشنواره " انسان ، غذا و سلامتی " در مورد استفاده نادرست از مواد غذایی تاکید کرد : فرهنگ استفاده از غذاهای بومی و اصیل ایرانیان طی 15 سال گذشته تغییر کرده و این درحالی است که تغییرفرهنگ غذایی در کشورهای اروپایی  150 سال به طول می انجامد .
مسکنی گفت : فرهنگ سازی برای استفاده از صنایع غذایی سالم از جمله اهداف برگزاری جشنواره صنایع غذایی است.
احمد حسنی مدیرکل شیلات استان تهران نیز در این نشست گفت : تولید آبزیان در سال 85 ، 2200 تن در استان تهران بوده است و60 کلاس آموزشی نیز برگزار شده است.وی افزود: در استان تهران 10 کارخانه تن ماهی سازی فعال است که 65 میلیون قوطی کنسرو ماهی در سال تولید می کنند .

١٣:٥٧ ٢٢/٠٦/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد