٠٨:٢٢ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
تجهیز دانشگاهها برای تبادل وهمکاری علمی و فناوری / ایجاد مرکز انتقال علم و تکنولوژی توسط ایران

در سیزدهمین نشست اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند پیشنهاد ایجاد مرکز انتقال علم و تکنولوژی توسط ایران ارائه می شود و راه اندازی آن به عنوان مرکزی برای انتقال علم و فناوری کشورهای حاشیه اقیانوش هند مورد بررسی قرار می گیرد.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر " ارسلان قربانی" امروز در حاشیه سیزدهمین نشست گروه آکادمیک اتحادیه همکاری های منطقه ای کشورهای حاشیه اقیانوس هند در جمع خبرنگاران گفت: اتحادیه همکاری های منطقه ای کشورهای حاشیه اقیانوس هند از 18 کشور تشکیل شده است و ایران در سال 1990 به آن پیوست. هم اکنون بحث ورود کشورهایی مانند چین، مصر، فرانسه، ژاپن و انگلستان به این اتحادیه مطرح است.  
وی با بیان اینکه این اتحادیه دارای کارکردی اقتصادی است، افزود: گروه آکادمیک اتحادیه همکاری های منطقه ای کشورهای حاشیه اقیانوس هند به عنوان گروه مشورتی اتحادیه است و همانند یک مرکز مطالعاتی و هدایت کننده برای سایر فعالیت های اتحادیه عمل و نقش اتاق فکر را ایفا می کند.
قائم مقام وزیر علوم اظهار داشت: بررسی پروژه های علمی مانند منابع آلودگی در اقیانوس هند و سونامی نیز در  نشست امروز مطرح می شود. همچنین راه اندازی کارگاه های آموزشی، پارک های برتر و طرح افریقای جنوبی مبنی بر تبادل استاد و دانشجو نیز مورد بررسی قرار می گیرد.
قربانی با اشاره به چهارمین نشست تحرک دانشگاهی گفت: در نشست تحرک دانشگاهی (یومیور) اساسنامه ای در خصوص تجهیز دانشگاه ها برای تبادل وهمکاری علمی و فناوری بررسی می شود. همچنین تبادل دانشگاه ها، اعطای بورسیه و .. توسط نماینده دانشگاه های 16 کشور مطرح می شود.
وی اظهار داشت: در دنیای فعلی با توجه به خلاء میان شمال و جنوب به نظر می رسد همکاری های منطقه ای و به ویژه همکاری های علمی و آکادمیک می توانند مکانیزم خوبی برای چگونگی همکاری های گوناگون آینده باشند و به حل مسائل اقتصادی نیز کمک کنند.
مدیر کل دفتر همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم گفت: تلاش بر این است که گروه آکادمیک نقش واقعی خود را به عنوان حد واسط ارتباط با نخبگان دانشگاهی و دیگر کارگروه های این اتحادیه ایفا کند.

١٢:١٠ ١٢/١٢/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد