١١:٠٢ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
شيوه پخت غذا براي ديابتي‌ها
ديابتي‌ها از پخت طولاني‌مدت مواد غذايي خودداري كنند

شيوه پخت غذا براي ديابتي‌ها در وضع بيماري آنها مؤثر است.
به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، محققان دريافته‌اند كه پخت غذا با درجه حرارت كم و در زمان كوتاه مانند شيوه آب پز، ابتلا به عوارض قلبي را در مبتلايان به ديابت كاهش مي‌دهد.
به عقيده پژوهشگران پخت طولاني مدت مواد غذايي حاوي قند، پروتئين و چربي سبب شكل گيري مواد سمي در غذا و بروز مشكلات عروقي در مبتلايان به ديابت مي‌شود.

١٠:٣٩ ٠٥/٠٤/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد