شيوه پخت غذا براي ديابتيها
ديابتيها از پخت طولانيمدت مواد غذايي خودداري كنند
شيوه پخت غذا براي ديابتيها در وضع بيماري آنها مؤثر است.
به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، محققان دريافتهاند كه پخت غذا با درجه حرارت كم و در زمان كوتاه مانند شيوه آب پز، ابتلا به عوارض قلبي را در مبتلايان به ديابت كاهش ميدهد.
به عقيده پژوهشگران پخت طولاني مدت مواد غذايي حاوي قند، پروتئين و چربي سبب شكل گيري مواد سمي در غذا و بروز مشكلات عروقي در مبتلايان به ديابت ميشود.
١٠:٣٩ ٠٥/٠٤/١٣٨٥